ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس

نماینده مردم بروجرد در مجلس با اشاره به ضرورت ساماندهی استخدام کارکنان دولت گفت: آقای رئیس جمهور بار‌ها در محافل مختلف از این موضوع حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، عباس گودرزی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۹ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: دکتر قالیباف، شما سوگند یاد کرده اید و باید به آیین نامه عمل کنید، در تبصره یک ماده ۱۰۰ قانون آیین نامه داخلی مجلس ذکر شده که اگر برای طرحی ۵۰ امضا جمع شود، در اولویت بررسی قرار می‌گیرد. طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و بحث ساماندهی نیرو‌های طرف قرارداد با شرکت‌های نیروی انسانی بیش از ۱۸۰ امضا دارد، اما ماه هاست که این موضوع به تعویق افتاده است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس با بیان اینکه آقای قالیباف شما خود جزو موافقان طرح بودید، افزود: آقای رئیس جمهور بار‌ها در محافل مختلف از این موضوع حمایت کردند. شرکت‌ها بر سر ظلم، تبعیض، بی عدالتی، رانت و فساد هستند.

وی اضافه کرد: تا کی می‌خواهید جزیره‌ای تصمیم بگیرید، چرا یک بار برای همیشه تصمیم درستی نمی‌گیرید که هر روز از بیرون مجلس را مهندسی می‌کنند؟

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: آقای قالیباف، فرمودید با سازمان اداری و استخدامی جلسه بگذارند، در ایام عید فطر، سه شبانه روز جلسه گذاشتیم و تفاهم کردیم و برشی از طرح را آوردیم، فرمودید تا پایان بهار موضوع به نتیجه می‌رسد که متاسفانه امروز و فردا می‌شود، تنها راه حل این موضوع عمل به قانون است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار